NAJBOLJ POGOSTA OBLIKA TRANSPORTNE EMBALAŽE

AMERIKANKA (FEFCO 0201) – Amerikanka je v osnovi sestavljena iz enega kosa, lahko tudi iz večih, pri čemer so robovi spojeni z lepljenjem ali s šivanjem z žico.
So enostavne za transport saj jih je moč enostavno zložiti. Na voljo v različnih dimenzijah.

OVITKI (FEFCO 0409 IN 0411) – so običajno samo iz enega kosa plošče. Dno škatle je pritrjeno na dve ali vse stranske stenice in pokrov.
V nekatere izvedbe je mogoče vključiti jezičke za zaklepanje ali ročaje. So primerna izbira za transport in zaščito ploščatih izdelkov.

Na voljo imamo tudi ostale vrste embalaž iz FEFCO kataloga.

PREDNOSTI NAŠIH EMBALAŽ

Transportna embalaža iz valovitega kartona zaradi vseh svojih prednosti in koristi predstavlja najprimernejšo sodobno obliko distribucije in svetovnega transporta.

ekspres-embalaza-transportna-embalaza-darilna-embalaza- 2c

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eembalaza.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje Ekspres embalaza d.o.o. prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.